Hírek

MINIMALISTA LAKÓ-TÉLIKERT

Lakásunk bármelyik helyiségét el tudjuk helyezni a lakó-télikertben, legyen szó a hálószobáról vagy a nappaliról. Ez a legjobb választás azok számára, akik a lehető legközelebb szeretnének lenni a természethez.

A minimalista stílusú lakó-télikert horizontális és vertikális vonalvezetése ultramodern letisztult megjelenést sugall. Rejtett csatornarendszerrel és a lapos üvegtetős szerkezettel rendelkezik. A legmagasabb műszaki tartalommal rendelkező, időtálló alumínium rendszerek, lehetővé teszik a minimális, mégis szilárd épületszerkezet építését, a lehető legnagyobb helyet hagyva a 3 rétegű üvegezéssel ellátott emelő-toló ajtórendszerek számára a minél nagyobb fényerő bejutása érdekében.

Formáját tekintve, kontúrjai egy dobozhoz hasonlítanak, ezért nem ritka, hogy „minimalista doboz télikertnek” is nevezik őket. Alkalmazkodik bármilyen típusú épülethez, legyen az új vagy már meglévő. Szinte kihagyhatatlan eleme lehet egy „újvonalas” XXI. századot képviselt lakóépülnek, de a műemlékhez, vagy műemlék jellegű épületekhez is tökéletesen illeszkednek és telepíthetőek ezek a rendszerek az EU területén.

A beépítető LED-világítás elősegíti a pihenést és otthonos környezetet biztosít.

A prémium minőség legmagasabb szintjét képviselő MINIMALISTA STÍLUSÚ SUNWOOD LAKÓ-TÉLIKERTEK hatékonyságuk mellett a megjelenés tekintetében is egy hatalmas pluszt képesek adni otthonunknak.

Kérdése van? : Írjon nekünk!