Sunwood Classic 4 évszakos lakótélikertek

Legjobb minőség a legjobb áron!

Azok számára ajánljuk a Classic télikertjeinket, akik a magas minőséget választják a legkedvezőbb áron. Cégünk a prémium minőségű télikertek specialistája a piacon, ezért általában a bonyolultabb és extra igényekre kínálunk télikert megoldásokat. A  Classik 4 évszakos télikertjeinket, az egyszerűbb kialakításokra tervezzük és szereljük prémium minőségben.

sunwood classic1

A különbséget csak a mérethatárok és a formai kialakítások jelentik, valamint a télikert tájolása. Amennyiben Önnek a télikertje nem dél vagy dél-nyugati irányba néz és szabályos téglalap alapterületű kialakítás lehetséges, maximum 3m mély télikertet szeretne, máris sokat spórolhat. A műszaki mérethatárokat figyelembe véve, a tetőszerkezetbe 24mm vastag biztonsági thermo üveget ajánlunk a viszonylag drágább multifunkcionális napvédő – thermo üveg helyett. A Classic télikertek oldalait, a jól bevált bukó-nyíló és bukó-toló ablakokkal és ajtókkal kínáljuk.A színválasztékot figyelembe véve a fehér szín mellett az igen kedvelt aranytölgy faerezetű télikert is választható. A télikert tetőszerkezete egy irányban lejtett félnyereg kialakítású, ami háromszoros vízzárással rendelkezik és kifinomult formák jellemzik. A rendszerbe integrált szellőző rendszer 60% -os relatív páratartalomig penészedés és gombásodás mentes használatot biztosít. Összegezve, a piacon kínált legmagasabb műszaki tartalmú lakótélikertet kínáljuk Önnek a legjobb ár-érték arányban. Az árajánlatunk elkészítéséhez nem szükséges a helyszínre kimennünk. Elég ha Ön küld pár fotót a télikert várható helyéről, a kívánt méretekkel és mi két napon belül visszaküldjük az ajánlatunkat.

Sunwood Classic-Scene 2

Classic 4 évszakos lakótélikert főbb jellemzői:

  • alkalmas: teraszbeépítésre, lakótérbővítésre, jakuzzis wellness helységnek, kondiszobának, vagy akár házi botanikus kertnek,
  • szabályos téglalap területre tervezhető,
  • egy irányú tető lejtéssel,maximális 3 méter beépítési mélységig,
  • Ultraframe gyári télikert szellőző tetőrendszer, háromszoros vízzárással, alumínium esőcsatornával,
  • 24 mm vastag biztonsági üveg,
  • színválaszték: fehér vagy faerezésű aranytölgy,
  • a télikert rendelhető: nyíló, bukó-nyíló és toló-bukó rendszerű ajtókkal és ablakokkal,
  • helyszíni mérés nélkül, fotók és méretek alapján 2 nap alatt adunk árajánlatot,
  • gyors megvalósítás: 4 hét alatt,
  • garancia: 5 év.

Kérem nézze meg a referencia albumunkat, és a képek alapján meggyőződhet az általunk képviselt minőségről.

Sunwood Team

télikert, télikertek

télikert, télikertek