Ha Ön télikertet szeretne, akkor előtte kérje Prémium szolgáltatásunkat!

Kedves Érdeklődő!

Cégünk a Sunwood télikerteket tervező és gyártó iroda, minőségi szolgáltatást kínál Önnek. Olyan csomagot ajánlunk, amivel sok bosszúságtól és pénzkidobástól kímélheti meg magát.

Prémium csomagunkkal teljes képet kaphat a tervezett télikertjével kapcsolatos összes felmerülő kérdésére. Eddigi tapasztalataink alapján állítottuk össze azokat a szempontokat, amik nélkül értelmetlen lenne egy minőségi lakótélikertet megrendelnie. Mielőtt belevágna télikertje megtervezésébe, kérjen tőlünk egy helyszíni szaktanácsadást és bemutatót, amihez kap egy fotórealisztikus 3D-s látványtervet a hozzá tartozó árajánlattal. Átgondolt tervezés, műszaki tudás, széles anyagismeret, óriási tapasztalat, amit kínálunk. Igényeit felmérve ajánljuk Önnek a házához legmegfelelőbb télikertet.

Prémium csomagunkkal több télikert formát, kialakítást is felajánlunk Önnek. Mindezt külön látványtervekkel és árajánlattal mellékeljük. A  Prémium csomag ára 200.- EUR + ÁFA. A bonyolultabb és az irodánktól nagyobb távolságra megrendelt helyszíni méréseket már a legújabb Leica 3D mérőállomásunkkal végezzük. Ennek köszönhetően, rendelés esetén nem kell újra visszamennünk a helyszínre, ezzel időt és energiát spórolva Önnek is.

Kérje Prémium szolgáltatásunkat, és az otthonában mindent megtudhat a télikertek világáról!  Árajánlat kérés

Prémium szolgáltató csomagunk tartalmazza:

 • a helyszíni felmérést és szaktanácsadást az ország teljes területén,
 • adatlapunk kitöltésével, olyan kérdésekre keressük a választ, amivel az igényeinek legmegfelelőbb télikertet tudjuk Önnek megtervezni,
 • helyszíni szaktanácsadásunk során bemutatjuk milyen szempontok alapján tervezünk és milyen kialakítást ajánlunk,
 • ismertetjük az égtájolásra tervezett télikertjeink előnyeit,
 • ismertetjük, hogyan fog működni, mennyire változtatja meg a házának fény és energetikai viszonyait,
 • bemutatjuk az általunk használt alapanyagokat, rendszereket,
 • ismertetjük és bemutatjuk az üvegtípusokat, amit mintadarabokkal a helyszínen tesztelhet,
 • RAL színskála alapján közösen választjuk ki a megfelelő színeket,
 • ismertetjük az árnyékolás és a rovarhálók elhelyezésének lehetőségeit
 • természetesen előzetes egyeztetés alapján a további termékeinket, szolgáltatásainkat (pergolák, nyílászárók, üvegajtók, üvegkorlátok, árnyékolók, szúnyoghálók, üvegvédelem) hasonló módon be tudjuk mutatni.

Opcionálisan kérhet tőlünk Látványtervet ( 4 fotó : 200 EUR  + ÁFA) – csomagunk ennek díját nem tartalmazza:

 • széles látószögű fényképezőgéppel lefotózzuk a helyszínt, ami alapján a látványtervét elkészítjük,

Ezt követően 5-7 munkanapon belül elküldjük Önnek:

 • a fotórealisztikus 3D-s látványtervünket ( 3 fotó ), amit a helyszínen megbeszéltek alapján készítünk el, és amin megtekintheti a házához legszebben illeszkedő télikertet,
 • a részletes árajánlatunkat, amiben tételesen szétbontjuk a télikert rendszerelemeit, ezáltal nincsenek bújtatott költségek,
 • kiszámoljuk az általunk ajánlott lakótélikert várható fűtésigényét.

Szolgáltató csomagunkkal több lehetséges télikert kialakítást dolgozunk ki.  Külön látványtervekkel és részletes árajánlattal. Az önnek legjobban tetsző kialakításról ajándék videót készítünk, aminek a segítségével megbizonyosodhat a legszebb télikert kiválasztásában.

Végezetül szeretném megemlíteni, hogy a Sunwood Professional Winter Garden cégünk a legtöbb európai gyártóval kapcsolatban áll és azok műszaki ismereteivel és tapasztalataival rendelkezik. Megrendelőink szemszögéből nézve nem egy konkrét típusú terméket kínálunk Önnek, amire mindenáron szeretnénk rábeszélni. Cégünk  FA, PVC,  vagy ALUMÍNIUM télikertek kivitelezését is vállalja, az Ön igényeit szem előtt tartva, a kialakításukat tekintve pedig nem is lehet felsorolni mennyi lehetőség közül választhat.

Kérje Prémium szolgáltatásunkat és az otthonában mindent megtudhat leendő télikertjéről!  Árajánlat kérés

Találkozzunk Önnél! Sunwood team

télikert helyszíni felmérés

Télikert árak

A télikert kivitelezésénél rengeteg szempontot kell figyelembe venni az árajánlat elkészítéséhez. A legfontosabbak közé tartozik az adott településre vonatkozó hóteher, az oldalfalban lévő nyílászárók fajtái és a kiválasztott alapanyag (PVC, PVC-Alu, Alumínium, Fa-Alu) valamint a télikert tájolásától függően a tetőszerkezetbe választott multifunkciós üveg fajtája.A télikert árajánlatainkat minden esetben csak az előre egyeztetett műszaki tartalom alapján készítjük el.

Azok számára akik nincsenek tisztában a gyári rendszerű télikertjeink árával azoknak segítségként pár számszerű adat:

 • Alap télikert fehér kivitelben, PVC oldalfallal, 20%-ban bukó nyíló ajtókkal, a tetőszerkezetben 24 mm vastag thermo üveggel:
  1.300 Euró-tól+ÁFA/m2 (alapterület).
 • Kasírozott színes kivitelű télikert, PVC oldalfal, 20%-ban bukó nyíló ajtókkal, a tetőszerkezetben 24mm vastag biztonsági thermo üveggel:
  1.500 Euro-tól+ÁFA/m2 (alapterület).
 • Alumínium télikert (bármilyen választott RAL színben), a tetőszerkezetben 24mm vastag biztonsági thermo üveggel:
  1.500 Euro-tól+ÁFA/m2 (alapterület).
 • Alumínium télikert, statikai terheléssel ellátott portálszerkezettel, 24mm vastag biztonsági thermo üveggel:
  1.600 Euro-tól+ÁFA/m2 (alapterület).
 • A legmagasabb műszaki tartalmú télikert, nagyobb méretű télikerteknél (pl.: medencefedések):
  1.700 – 2.200 Eur-tól+ÁFA/m2 (alapterület).

Télikert árak

Számítások

A télikert megrendelése esetén, segítve a teljes értékű lakótér egész éves maximális kihasználhatóságát, további számításokat biztosítunk a jó működéshez. Kiszámoljuk a télikert fűtés, hűtés igényét, teljeskörű statikai számításokat adunk a hóterhelés és szél-torlónyomás figyelembe vételével. Nem elfeledkezve a téli időszakra vonatkozó napos időben hasznosítható hőenergia mennyiségéről.

télikert megrendelése

Építési engedély

Magyarországon a télikert építés a jelenlegi jogszabályok alapján az építési hatóság felé bejelentés köteles. Minden esetben javasolt a területi illetékes Önkormányzatnál érdeklődni. Cégünk igény szerint segítséget nyújt megrendelőink számára a szükséges terv-dokumentációk elkészítésében.

Télikert építési engedély

Kiegészítő szakipari munkák

Az általunk vállalt lakó-télikert kivitelezéséhez, amely egész évben a ház szerves részét képezi, gyakran elengedhetetlen normál építőipari szakmunkák elvégzése, mint pl. alapozás, falazás, szigetelés, burkolás, festés, bádogozás, gépészeti munkálatok. Ezen munkálatokat Ön is bebiztosíthatja, viszont akár cégünket megbízva elvállaljuk Önnek a télikert generál kivitelezését, beleértve a felsorolt munkálatokat.

télikert

Télikert gyártási határidő

Mivel mérnöki irodaként működünk, erősségeink közé tartozik az óriási tapasztalat /több száz télikert megtervezése és építése/, rövid és pontos határidők betartása /jó kapcsolat a beszállító cégekkel/. Jól összehangolt munka esetén a gyártási határidő 6 és 12 hét között van cégünknél, a télikert felhasznált anyagától, színétől és méretétől függően.
Megjegyzés: a télikert építés alatt felmerülő szakipari munkák megegyeznek a normál házépítésnél megszokott munkálatokkal.

Télikert gyártási határidő

Télikert szerelése

A Sunwood télikertek a tervezés után minden esetben méretre gyárva kerülnek kiszállításra. A helyszínen szakképzett csapatunk – mely a rendszer szerelési gyakorlátát Angliában, a gyártó cégnél sajátította el – a szerződésben szereplő határidőben kezdi meg az Ön télikertjének szerelését. Minden télikert a bonyolultságától függően 5-8 m2/nap alatt építik fel szerelőink.
Fotók télikert építési folyamatról: Télikert építése

Télikert szerelése

Télikert átadása, garancia

Az újonnan felépített és befejezett télikert használatra való átadásánál a tulajdonosnak a nyíló elemek működését bemutatjuk, tisztítási és karbantartási tanácsokkal ellátjuk. A télikertben felhasznált anyagokról a minőségi tanúsítványokat átadjuk. Ezzel az általunk nyújtott 5 éves garancia kezdetét veszi.

Télikert átadása, garancia

 Télikert építése – videó