Sunwood télikertek, exkluzív megjelenés az Ön otthonában!

A télikertek általános funkciója

A télikertek használhatósága a mai modern építkezési elvárások mellett letisztult és egyértelművé vált. Legyen a ház exkluzív megjelenésű része, a nyugalom szigete, de mégis teljes értékű lakótér, annak az összes komfortjával együtt. Továbbra is biztosítsa a kert és a természet közelségének az érzését, mindezt egész évben, mind a négy évszakban, az év minden napján. Valamint a télikert energetikailag legyen hasznos, statikailag legyen méretezve, és a legmodernebb  technológiák alkalmazásával, gyári rendszerek felhasználásával készüljön.

télikert, lakótélikert, négyévszakos télikert

Négy évszakos télikert

A Sunwood télikertek mára garancia lett azok számára, akik a kimagasló minőséget választják, elérhető áron. Cégünk szakértelme, munkánk szeretete, a folyamatos szakmai fejlődés és a télikertekhez kapcsolódó szolgáltatásaink, mind a megrendelőink igényeinek kiszolgálására irányulnak. Gondolkodásunk a télikertek tervezésétől a műszaki átadásig megkülönböztet minket más gyártóktól. Mi nem egy terméket árulunk, amit legyártunk, mi helyette szolgáltatást kínálunk, mint mérnöki iroda és kivitelező cég. Ezért nincs is két egyforma télikertünk.
Helyszíni felmérés alapján, a tulajdonosokkal egyeztetve ajánljuk a formai és műszaki megoldásainkat. A Sunwood télikerteket egyedi igények alapján, a helyszíni adottságoknak megfelelően, funkcióban, színben, formában, alapanyagokban, odaillően tervezzük. Az interaktív 3D látványterveket a megrendelő igényei szerint elkészítjük, aminek élethű mását később az előre legyártott gyári rendszerekből a helyszínen felépítjük.

Nézze meg referencia galériánkat, a fotóinkon látni fogja a minőséget!

Sok szeretettel ajánlom Önnek az eddigi télikertjeink válogatását. Referencia galériánkban biztosan megtalálja az elképzeléseihez hasonló kialakítást. Esetleg további inspiráló ötleteket is szerezhet a több száz Sunwood télikertről készült fotóanyagunkból. A fényképeken látható munkáink többsége Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában található, de teljesítettünk már Németországból, Csehországból és Svájcból jövő megkereséseket is.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy a segítségére lehetünk, mi várjuk jelentkezését! Szívesen megosztjuk Önnel az eddigi tapasztalatainkat és megvalósíthatjuk az álmai télikertjét!

Télikert – építés folyamata

Angol télikert rendszer

Olasz télikert rendszer

Introducing Smart Bet, the ultimate companion for savvy bettors like you.