Nyílászárók télikertekhez is

Amit mi ajánlunk önnek, az a tapasztalat és márkanév amit a Sunwood mérnöki és kereskedelmi cégcsoport kínál önnek. A nyílászáró gyártásban és értékesítésben eltöltött közel 20 év, pontosan arra volt elegendő, hogy a legjobb minőségben gyártassuk az erre szakosodott cégekkel a Sunwood nyílászárókat. A kiváló minőség mellett, plusz szolgáltatásként nyújtjuk a folyamatosan képzett technikusaink szakértelmét. Sokszor gondolunk előre azokra az apróságoknak tűnő dolgokra amiket csak tapasztalati úton lehet megszerezni. Mindezek mellett a legmodernebb beépítő, szigetelő és tömítőanyagokat használják a beszerelőink. Tudjuk, hogy bajban kell a legnagyobb segítség ezért ha szükséges, a garanciális javításokat ugyan azok a szerelők biztosítják akik a szerelést elvégezték.

nyílászáró

Nyílászárók – további képek>>

PVC

Külön gyártatjuk a legmodernebb üzemben a német alapanyagú PVC nyílászáróinkat amik már a passzív házak minőségi követelményeinek is megfelelnek.
Gyártó weboldala

PVC/Alu

Kívülről alumínium borítással ellátott PVC ajtók ablakok, jobban ellenállnak a külső behatásoknak és a hőtágulási tényezőik is csökkennek ez által.

Alumínium

A legjobban fejlődő nyílászárós iparág, a legnagyobb tartósság mellett az ultramodern letisztult formavilág jellemzi, nagy nyíló felületeket lehet kialakítani használatával.
Gyártó weboldala

Fa

Az örök klasszikus, amit szintén már passzív házakhoz is ajánlunk. Legújabb termékünk 92mm vastag szárnyú ajtók-ablakok, 3 rétegű hőszigetelt üveggel és meleg perem üveglécezéssel.

Fa/Alu

Belülről a természetesség, kívülről a legnagyobb ellenállóság jellemzi azokat a nyílászárókat, melyeket teljes külső alumínium burkolattal védenek az időjárás ellen.

Tanulságos

Engedje meg, hogy rögtön az első mondatomba belefogalmazzam, mi nem egy PVC profilból ajtót-ablakot gyártó nyílászárós cég vagyunk. Sajnálatomra, mert azok is lehetnénk! Nagyon tisztelem és őszintén megértem, azokat a kollégákat akik ezen a piacon dolgoznak, még!

Ez sajnos jelenleg Magyarországon egy tönkretett üzletág. Annál is inkább mert nekünk is volt ablakgyártó üzemünk, de nem tudtunk és nem is akartunk belemenni abba az árversenybe ami kialakult. Még nagyobb sajnálatomra az üzletkötők “árversenynek” hívják a kialakult helyzetet és ennek a megrendelők még örülnek is mert olcsóbban megkapják az ajtóikat, ablakaikat. Nagyon rossz hírem van, és főleg a megrendelőknek! Mert nem azt a terméket kapják olcsóbban amit pár éve kínáltak, hanem egy végletekig elgyöngített profilú, a gyári alkatrészeket merevítő statikai vasakat kispórolt, utángyártott működtető vasalatokkal felszerelt, másod vagy harmad osztályú PVC nyílászárót, általában külföldi exportból. Ráadásul mindezt “sarok garanciával”! Lefordítva a szlogent, a beszerelők csak a sarokig jussanak el miután kifizették őket és soha többet nem veszik fel a telefont…

Tudom, de az árak! Igen és ha még valaki mindig kételkedik és úgy gondolja itt a lehetőség, miért ne használjuk ki a – 30/50 %-os kedvezményeket, akkor újra rossz hírem van. A gazdasági válságban egy olyan terméknek és szolgáltatásnak sem lett kevesebb az ára ami mögött valós értékek vannak. Felsorolok pár dolgot amit ön is biztos használ vagy vásárol és szerintem egyik sem lett olcsóbb, mint az elmúlt években volt.: üzemanyag, áram, víz, bio gyümölcs, cement, német autó, kenyér, gyógyszer, permetszer, stb. Ami mögött minőség van az nem lehet olcsóbb, vagyis biztos nem – 30/50%-kal és ez alól a minőségi ajtók, ablakok sem kivételek, még ha PVC-ből vannak akkor sem…