Exkluzív pergolát keres?

Cégünk egyik legimpozánsabb terméke a Suntech motoros működtetésű pergolacsalád. Kimagasló esztétikai és műszaki tartalmával meghódította már az egész világot. Minden kontinensen megtalálhatóak a legismertebb bevásárlóközpontok, üdülő övezetek sétányain, szállodák, kávézók teraszain, éttermek kerthelyiségeiben.

A Suntech pergolákkal könnyen exkluzív kialakítású teraszokat varázsolhatunk, ahol mindenki jól érzi magát. Távirányítóval, vagy nap-szél-eső érzékelőkkel automatizálva szabályozható a motoros pergola mennyire legyen nyitva vagy zárt, ezáltal alkalmazkodva az időjáráshoz. A teljesen egyedülálló exkluzív megjelenéshez hozzátartozik az esti éjszakai ledes megvilágítás melyek, a mozgatható tartóbordákba vannak integrálva. A világítás nagyon olcsó üzemeltetésű a pár Wattos led izzóknak köszönhetően, amit a távirányítóval működtethető fényerőszabályzóval külön állíthatunk a hangulatnak megfelelően.

Pergola motoros működtetéssel

Exkluzív alumínium pergolarendszerek

A pergolaszerkezetekhez opcióban kérhető 3 féle nyíló oldalfal terasz rendszer is. Ezekkel a könnyedén nyitható-zárható oldalfalakkal a teraszunk használhatóságát megháromszorozhatjuk. Magyarországon átlagosan a vendéglátók alig 90 napot tudják a kellemes teraszaikat, kerthelyiségeiket üzemeltetni. A Suntech pergolákkal és a hozzá választható nyitható oldalfalrendszerekkel, minimum három évszakosan, de akár egész évben használható válik a kedvenc teraszunk. Ezzel a termékkel új lehetőséget nyitunk a vendéglátásban és az otthoni teraszaik kihasználásában!

A szép megjelenésű és magas minőségű pergolák vázszerkezetét extrudált alumíniumból gyártják integrált esőcsatornával. A Hi-Tec ponyva anyaga víz és UV álló, valamint szakadásmentes, nyúlásmentes, lángmentes anyagból készül. Maximálisan 100km/h szélben is használható. A motorral működtettet pergolákat távirányító segítségével lehet nyitni és zárni, de igény esetén automatizálható nap és eső szenzorokkal. A tetőszerkezetbe ledvilágítást is lehet kérni aminek a fényereje szintén szabályozható.

Amikor az első esőcseppek leesnek a vendégek általában távoznak. Akinek ilyen pergolája van, a vendégek ottmaradnak és még továbbiak érkeznek. A tetejét becsukhatja az oldalait igény esetén lezárhatja. Amikor a nap lemegy, a tetőszerkezetbe szerelt világítással kellemes hangulatot varázsolhat. Könnyed és exkluzív megjelenéssel tegye vonzóvá kerthelyiségét, akár egész éves kihasználhatósággal.

Elektronikus katalógus

Rendszerek

Smooth pergola

Modern egyenes vonalú, letisztult formavilág jellemzi. A pergola gerendázata túllógatható a letámasztó lábakon, ezáltal további árnyékoló lamellákat lehet elhelyezni az alapterületen kívül. A Smooth rendszer már esőcsatornával van ellátva, amelyből az első lábakban folyik le az esővíz.

Pergola referencia képek
Gyártó weboldala

pergola_01_smooth

Radian pergola

Erős, sokoldalú és univerzális kialakítás, könnyen és elegánsan illeszthető a meglévő épületekhez, de akár önállóan is felállítható. A rendszerrel nagy távolságokat is kialakíthatunk, könnyen sorolható egymáshoz.
Gyártó weboldala

pergola_05_radian

Luna pergola

Ultra modern különálló rendszer ami nem csatlakozik semmihez és nagy területeket lehet vele beárnyékolni, hasznossá tenni. A tetőszerkezetbe épített formatervezett lamellák adják a merevségét és plusz árnyékolást is biztosítanak.

Pergola referencia képek
Gyártó weboldala

pergola_04_lunaAerolux pergola

A legjújabb megjelenésű Suntech alumínium lamellás pergola.