Árnyékolástechnikai megoldások

Árnyékolástechnika? Igen mégpedig olyan, amivel megváltoznak az otthon töltött napjai, amivel másnak látja az otthonát és környezetét, akár az egész világot, a fény és árnyék játéka!

Az a profizmus amit nálunk megtalál, az Európa piacvezető cégeinek termékei. A télikertek tervezéseinél és a lakóházakhoz felmerülő kérések alapján, számunkra folyamatos igényként jelentkezik a korszerű árnyékolás megvalósítása. Már régen nem az a feladat, hogy sötétítsen vagy sem, annál inkább fontos az élhető lakóterünk optimalizált fény szabályozása, modern igényeinket kielégítően. Az olvasóink többsége gyakran nem is sejti ezeket a szempontokat, de használatukkal később minden funkció természetes lesz! Ide sorolhatnám az esztétikai megjelenést, amit kifinomult formák és önnek tetsző színek jellemeznek. Azt az intelligens vezérlést amit már okos telefonokkal irányíthat. Az energia takarékos hőszigetelt megoldásokat. A betörést késleltető biztonsági csomaggal szerelt termékeket. Szakembereink segítségével az egyedi igényeket kielégítő extra megoldásokat a tervezéstől a kivitelezésig végigkísérjük.

Mivel az árnyékolástechnikát nagyon sok helyen lehet alkalmazni, ezért mi ketté választottuk a használhatóságuk alapján:

Oldalsó árnyékolók

Többnyire a házfal szerves részét elfoglaló nyílászárókkal együtt szerelt redőnyök, zsaluziák, függőleges textil árnyékolók, szúnyoghálók. Ezekre a megoldásokra mi, az Európai piacvezető német ROMA cég termékeit ajánljuk, őket képviseljük.

Oldalsó árnyékoló – képek

Gyártó weboldala

árnyékolás

Külső, fej fölötti árnyékolók, napellenzők

Általában a teraszok, kerti kiülők, télikertek, külső napsugárzás elleni árnyékolására ajánljuk. Itt is olyan céget képviselünk aki kimagasló a
műszaki paramétereivel, vetélytársaival szemben. Rendszerei nap-szél-eső érzékelőkkel ellátva teljesen automatizálhatóak, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával és formatervezett megoldásaival kimagasló esztétikai élményt biztosít, valamint a tiroli szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenálló termék.

Külső, fej fölötti árnyékoló – képek

Gyártó weboldala

árnyékolás 2