Motoros pergolák

Cégünk egyik legimpozánsabb terméke a Suntech motoros működtetésű pergolacsalád. Kimagasló esztétikai és műszaki tartalmával meghódította már az egész világot. Minden kontinensen megtalálhatóak a legismertebb bevásárlóközpontok, üdülő övezetek sétányain, szállodák, kávézók teraszain, éttermek kerthelyiségeiben.

Pergola motoros működtetéssel

Pergola motoros működtetéssel

A Suntech pergolákkal könnyen exkluzív kialakítású teraszokat varázsolhatunk, ahol mindenki jól érzi magát. Távirányítóval, vagy nap-szél-eső érzékelőkkel automatizálva szabályozható a motoros pergola mennyire legyen nyitva vagy zárt, ezáltal alkalmazkodva az időjáráshoz. A teljesen egyedülálló exkluzív megjelenéshez hozzátartozik az esti éjszakai ledes megvilágítás melyek, a mozgatható tartóbordákba vannak integrálva. A világítás nagyon olcsó üzemeltetésű a pár Wattos led izzóknak köszönhetően, amit a távirányítóval működtethető fényerőszabályzóval külön állíthatunk a hangulatnak megfelelően.Exkluzív alumínium pergolarendszerek

A pergolaszerkezetekhez opcióban kérhető 3 féle nyíló oldalfal terasz rendszer is. Ezekkel a könnyedén nyitható-zárható oldalfalakkal a teraszunk használhatóságát megháromszorozhatjuk. Magyarországon átlagosan a vendéglátók alig 90 napot tudják a kellemes teraszaikat, kerthelyiségeiket üzemeltetni. A Suntech pergolákkal és a hozzá választható nyitható oldalfalrendszerekkel, minimum három évszakosan, de akár egész évben használható válik a kedvenc teraszunk. Ezzel a termékkel új lehetőséget nyitunk a vendéglátásban és az otthoni teraszaik kihasználásában!

A szép megjelenésű és magas minőségű pergolák vázszerkezetét extrudált alumíniumból gyártják integrált esőcsatornával. A Hi-Tec ponyva anyaga víz és UV álló, valamint szakadásmentes, nyúlásmentes, lángmentes anyagból készül. Maximálisan 100km/h szélben is használható. A motorral működtettet pergolákat távirányító segítségével lehet nyitni és zárni, de igény esetén automatizálható nap és eső szenzorokkal. A tetőszerkezetbe ledvilágítást is lehet kérni aminek a fényereje szintén szabályozható.

Kérdése van? Tegye fel bátran szakértőinknek, akik 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Amikor az első esőcseppek leesnek a vendégek általában távoznak. Akinek ilyen pergolája van, a vendégek ottmaradnak és még továbbiak érkeznek. A tetejét becsukhatja az oldalait igény esetén lezárhatja. Amikor a nap lemegy, a tetőszerkezetbe szerelt világítással kellemes hangulatot varázsolhat. Könnyed és exkluzív megjelenéssel tegye vonzóvá kerthelyiségét, akár egész éves kihasználhatósággal.

Tekintse meg most az elektronikus katalógusunkat egy kattintással!

Rendszerek

Smooth pergola

Modern egyenes vonalú, letisztult formavilág jellemzi. A pergola gerendázata túllógatható a letámasztó lábakon, ezáltal további árnyékoló lamellákat lehet elhelyezni az alapterületen kívül. A Smooth rendszer már esőcsatornával van ellátva, amelyből az első lábakban folyik le az esővíz.
Gyártó weboldala

pergola

Radian pergola

Erős, sokoldalú és univerzális kialakítás, könnyen és elegánsan illeszthető a meglévő épületekhez, de akár önállóan is felállítható. A rendszerrel nagy távolságokat is kialakíthatunk, könnyen sorolható egymáshoz.
Gyártó weboldala

pergola radian

Luna pergola

Ultra modern különálló rendszer ami nem csatlakozik semmihez és nagy területeket lehet vele beárnyékolni, hasznossá tenni. A tetőszerkezetbe épített formatervezett lamellák adják a merevségét és plusz árnyékolást is biztosítanak.
Gyártó weboldala

pergola luna