Télikert tulajdonosok véleményei

Medencefedés – Budakalász

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A családi házunk melletti szűk területre terveztünk egy házi wellnesst megvalósítani, négy évszakos télikert üvegezéssel . A ház és a telek adottságai alapján ez volt a kézenfekvő megoldás. Viszont fontos volt számunkra a természetes fény, mert három oldalról falakkal határolt a tér. A télikert tetőszerkezet és az üvegezett oldalfal kialakítás tűnt a kézenfekvőnek. A kivitelezés műszaki megoldása, viszont több télikertes cégnek is problémásnak bizonyult. Kivétel nélkül a házfaltól induló lejtős tető megoldásokat erőltették, ami sem esztétikailag sem műszakilag nem volt meggyőző. A Wellis medencéket értékesítő üzletkötő ajánlotta a speciális dolgokat is megoldó Sunwood télikertes céget. Megjelenésük, pontosságuk, mérőműszereik és tapasztalati szaktudásuk kimagasló! A helyszíni felmérést követően, 3 napon belül elkészítették 3D-s látványtervet, amit  WR (virtuális szemüvegen) keresztül mutattak be a helyszínen. Professzionális szolgáltatást kaptam, a télikert átadásig. Kiemelném a szerelő csapat európai szinten is magas minőségű, felszereltségét és precíz munkáját. Aki kiváló minőséget szeretne, gondtalan kivitelezéssel, azoknak ajánlom a Sunwood télikertes céget!

Medencefedés – Oroszka

Télikert 4

A céget az interneten találtam. A referenciafotók alapján az első pillanatban tudtam, hogy a télikert felépítését a Sunwood cégre fogom bízni. Mivel az álmom az volt, hogy a medence is a télikert része legyen, az elképzelésem megvalósulni látszott.
Jelenleg a télikertemet és a medencét egész évben, éghajlattól függetlenül használom és a kivitelezéssel nagyon elégedett vagyok.

Télikert – Farkaspetőfalva

telikert145_900 pixEgy nap eldöntöttem, hogy eljött az ideje megépíteni megálmodott télikertemet családi házunkhoz. Mivel nem volt alkalmam kész műveket megtekinteni az egyes gyártóktól, ezért választáskor a cégek weboldalán lévő galériák referenciaképeire hagyatkoztam, az árajánlatok kidolgozottságára és nem utolsósorban a szakmai hozzáállásra. Ezen kritériumok alapján a Sunwood cég állt nálam az élen – és azóta bebizonyosodott, jók voltak a megérzéseim.
Az első kapcsolatfelvételtől kezdve a télikert befejezéséig a cég profi módon állt hozzá az „ügyemhez”, nagyon jól felkészült csapatban dolgoznak, mindig készen állnak, hogy segítsenek vagy éppen megfeleljenek a vevő feltételeinek. Maga a kivitelezés is profi módon történt, méghozzá a szerződés aláírását követően viszonylag rövid időn belül.
A Sunwood céget bátran ajánlom az Ön megálmodott télikertjének megvalósítására is.

Télikert – Nagypaka

DIGITAL CAMERA

Amikor eldöntöttem, hogy télikert építésbe kezdek, nem kaptam semmilyen ajánlást. A Sunwood
céget az interneten találtuk. A weboldalon rögtön megtetszettek az általuk épített télikertek, ezért megszólítottam őket.
Nem voltam meglepve a gyors reakcióval, pár nap múlva már nálunk otthon mutatták be rendszerüket. Már ott, akkor döntöttem. Valami eredetit, egyedit szerettem volna, de úgy, hogy színben illeszkedjen a ház színvilágához. Mai napig nem bánom döntésemet.

Az említett cég alkalmazottai nagyon kedvesek voltak, elejétől éreztem, hogy jó lesz a végeredmény. Betartották a határidőket, a télikert az ígért időben elkészült. Messze túlszárnyalták az elvárásaimat mind a térbeli, színbeli és használhatósági szempontból. Mindannyiuk munkáját nagyra értékelem, akik részt vettek télikertem kivitelezésében, a felméréstől az ügyes szerelő szakemberekig. Mivel a télikertbe klímát is szereltettünk, nyáron is kellemes itt tartózkodni, télen pedig talajfűtés biztosítja a meleget. Télen gyönyörű kilátás nyílik a havas kertre. A télikert lett a legkedvesebb helyünk a pihenésre és a legszebb helysége a háznak.

Tetőbevilágító – Budapest

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA nagyváros egy régi lakásában lakom, és nemrég új télikert tetőt csináltattam az étkezőm fölé. Több céget is megszólítottam árajánlatkérésemmel, köztük a Sunwood-ot is, akit az interneten találtam, de ök voltak az egyetlen cég, aki válaszolt e-mailban küldött árajánlatkérésemre.
A legelső perctől minden nagyon profin és korrektül volt kidolgozva, az első kapcsolatvételtől számítva 1 hónapon belül az új tető be volt szerelve.
Nagyra értékelem a Sunwood cég gyors és lelkiismeretes hozzáállását, és ha valamikor egy újabb télikertet szeretnék építtetni, biztosan újra őket fogom megbízni.

Télikert – Galgóc

OLYMPUS DIGITAL CAMERATavaly március közepén, a legérdekesebb weboldalt nézegetve eldöntöttem, megszólítom a SUNWOOD Kft-t, készítenének-e nekem árajánlatot télikertre.
Kellemes meglepetésként ért, hogy más cégekkel ellentétben, az üzletkötő hölggyel már másnapra meg tudtam egyezni egy helyszíni felmérésben. A találkozón megkaptam az alap információkat, melyek később, a döntés meghozatalánál fontos szerepet játszottak. Pár nap múlva kézhez kaptam egy több variációról és lehetőségről szóló árajánlatot, látványtervekkel és bőséges magyarázattal.
Lényeges segítség volt döntésem meghozatalához, hogy akkor zajlott a nyitrai építőipari kiállítás. Itt élőben is megnézhettem a Sunwood Kft. által kínált télikert-rendszer sarkalatos pontjait.
Végül miért döntöttem eme cég mellett?
Mert nagymértékben elégedett voltam a cég munkatársainak hozzáállásával. Az első kapcsolatfelvételtől a helyszíni mérésen keresztül, a tervezés és kivitelezés stádiumán át, az átadásig a  kommunikáció zökkenőmentes volt, és kéréseimmel online is fordulhattam hozzájuk. A családi házam terasza túl nagy volt előtte és kihasználatlan. A télikert kivitelezésével új teret nyertünk, de fő előnye, hogy jobban ki tudjuk használni.

Télikert – Budapest

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKertkapcsolatos teraszunkon ülve családunkkal évek óta arra gondoltunk, hogy az időjárási viszonyok miatt milyen rövid ideig élvezhetjük a kertet és a friss levegőt. Felszereltünk hősugárzót is, de rájöttünk, hogy az is csak ideig-óráig segít. Ekkor jött a nagy elhatározás: próbáljunk meg egy télikertet építtetni.
Utána olvastunk, több cégtől ajánlatot kértünk, és végül a SUNWOOD cég mellett döntöttünk. Kiderült, hogy egy nem szabályos félkör alakú terasz köré tervezni és építeni nem egyszerű dolog. Mi pedig ragaszkodtunk ahhoz, hogy az ablak és ajtó elemek kövessék a meglévő terasz formáját, nem akartunk egy szögletes dobozt.
Ma már készen van a télikert, pontosan szépen, jó minőségben. Lakásunk és életterünk gazdagabbá vált, és ami számunkra még fontos, hogy nagyon kedves emberekkel ismerkedtünk meg, öröm velük tervezni és alkotni.  Jól döntöttünk!

Télikert – Pozsony

Kép323Meg vagyok róla győződve, hogy helyesen döntöttem, amikor a Sunwood céget választottam. Meggyőztek a professzionális hozzáállásukkal az adott szituációhoz, amiért nagyon hálás vagyok nekik, és csak dicsérni tudom őket.

Télikert – Zalacska

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAmikor eldöntöttük, hogy télikertet szeretnénk építtetni a házunkhoz, Szlovákiában kerestünk kivitelezőt. Nem volt egy egyszerű dolog, de végül a SUNWOOD cég mellett döntöttünk, Párkányból.
A télikert elkészülte után nyugodtan kijelenthetem, hogy a SUNWOOD cég nagyon segítőkész, a kommunikáció magas szintű volt, a határidők, szerelés menete és a minőség is elváráson felüli volt.  A  fennemlített cég melletti döntésünkkel bebizonyosodott, hogy a kivitelező cégek között található még megbízható és profi cég, melyet ajánlok Önnek is.

Télikert – Pest megye

DSC02556-900pixKislányunk születése után az 55 m2 lakásunkat szerettük volna tágasabbá varázsolni, és a meglévő teraszunk beépítése ehhez remek lehetőséget kínált. Mivel a télikertet egész évben használni kívántuk, így mind műszakilag, mind esztétikailag magasak voltak az elvárások, és természetesen mindezt reális áron szerettük volna véghez vinni. Időt és energiát nem sajnálva, akkurátus munkával, mintegy tizenegy kivitelező céget kerestem meg. A cégek értékelésekor szem előtt tartottam a referenciákat, a szakmában eltöltött időt, a garanciát, a műszaki tartalmat, az árat, és nem utolsó sorban az ügyfélbarát hozzáállást. Hamar kiderült számomra, hogy a piacon jó, ha két-három cég tudja ezt biztosítani, így már nem volt nehéz megtalálnom a Sunwood-ot. A télikert azóta felépült, berendeztük, belaktuk és élvezzük, hogy az új nappalink „kint van” a kertben. Esténkét a csillagokat nézzük az üveg tetőn át vagy éppen az első havazást csodáljuk, tavasszal azt, ahogy virágoznak a barackfák és még a mai napig is, ha reggelente kimegyek a habos kávémat szürcsölgetve egy szál pizsamában, az jut eszembe: jó választás volt.

Télikert – Szenice

Telikert 4

A Sunwood Kft.-vel a 2010-es Coneco kiállításon találkoztam. Nagy hatással voltak rám professzionális hozzáállásukkal és teljeskörű szolgáltatásaikkal (személyes helyszíni felmérés, árajánlat kidolgozása látványtervvel, gyártásra mérés, szerelés, szaktanácsadás, építési rajzok). Nagyon elégedett voltam a cég segítőkészségével és kedvességével. A télikert szerelése színvonalasan lett elvégezve – 3 nap alatt.
Nagyon örülök, hogy egy nagyszerűen megtervezett és kivitelezett télikert tulajdonosa lehetek, mely immár része lett mindennapjainknak. Ott töltöm szabadidőm nagy részét és a családi összejövetelek, ünnekpek helyszíneként is szolgál.

Télikert – Szenc

telikert-900pixNagyon szimpatikus volt számomra a cég munkája, a gyors intézkedés és a kéréseim teljesítése. Ez mind meggyőzött engem arról, hogy helyes döntés volt az Önök cégét megbízni a munkával. A szerelők, akik nálam dolgoztak iskolázottak, érzéssel és pedánsan dolgoznak, nagyon kedvesek és szerények, amiért nagy köszönet illeti őket, ahogy a teljes SUNWOOD kollektívát. Köszönöm!