Hírek

Prémium szolgáltatásunk

Ha Ön télikertet szeretne, akkor előtte kérje Prémium szolgáltatásunkat!

Kedves Érdeklődő!

Cégünk a Sunwood télikerteket tervező és gyártó iroda, minőségi szolgáltatást kínál Önnek. Olyan csomagot ajánlunk, amivel sok bosszúságtól és pénzkidobástól kímélheti meg magát.

Prémium csomagunkkal teljes képet kaphat a tervezett télikertjével kapcsolatos összes felmerülő kérdésére. Eddigi tapasztalataink alapján állítottuk össze azokat a szempontokat, amik nélkül értelmetlen lenne egy minőségi lakótélikertet megrendelnie. Mielőtt belevágna télikertje megtervezésébe, kérjen tőlünk egy helyszíni szaktanácsadást és bemutatót, amihez kap egy fotórealisztikus 3D-s látványtervet a hozzá tartozó árajánlattal. Átgondolt tervezés, műszaki tudás, széles anyagismeret, óriási tapasztalat, amit kínálunk. Igényeit felmérve ajánljuk Önnek a házához legmegfelelőbb télikertet.

Prémium csomagunkkal több télikert formát, kialakítást is felajánlunk Önnek. Mindezt külön látványtervekkel és árajánlattal mellékeljük. A  Prémium csomag ára 200.- Euro. A bonyolultabb és az irodánktól nagyobb távolságra megrendelt helyszíni méréseket már a legújabb Leica 3D mérőállomásunkkal végezzük. Ennek köszönhetően, rendelés esetén nem kell újra visszamennünk a helyszínre, ezzel időt és energiát spórolva Önnek is.

Kérje  Prémium szolgáltatásunkat, és az otthonában mindent megtudhat a télikertek világáról!  Prémium csomag igénylése

Prémium szolgáltató csomagunk tartalmazza:

 • a helyszíni felmérést és szaktanácsadást az ország teljes területén,
 • adatlapunk kitöltésével, olyan kérdésekre keressük a választ, amivel az igényeinek legmegfelelőbb télikertet tudjuk Önnek megtervezni,
 • helyszíni szaktanácsadásunk során bemutatjuk milyen szempontok alapján tervezünk és milyen kialakítást ajánlunk,
 • ismertetjük az égtájolásra tervezett télikertjeink előnyeit,
 • ismertetjük, hogyan fog működni, mennyire változtatja meg a házának fény és energetikai viszonyait,
 • bemutatjuk az általunk használt alapanyagokat, rendszereket,
 • ismertetjük és bemutatjuk az üvegtípusokat, amit mintadarabokkal a helyszínen tesztelhet,
 • RAL színskála alapján közösen választjuk ki a megfelelő színeket,
 • ismertetjük az árnyékolás és a rovarhálók elhelyezésének lehetőségeit,
 • széles látószögű fényképezőgéppel lefotózzuk a helyszínt, ami alapján a látványtervét elkészítjük,
 • természetesen előzetes egyeztetés alapján a további termékeinket, szolgáltatásainkat (pergolák, nyílászárók, üvegajtók, üvegkorlátok, árnyékolók, szúnyoghálók, üvegvédelem) hasonló módon be tudjuk mutatni.

Ezt követően 10-12 munkanapon belül elküldjük Önnek:

 • a fotórealisztikus 3D-s látványtervünket, amit a helyszínen megbeszéltek alapján készítünk el, és amin megtekintheti a házához legszebben illeszkedő télikertet,
 • a részletes árajánlatunkat, amiben tételesen szétbontjuk a télikert rendszerelemeit, ezáltal nincsenek bújtatott költségek,
 • kiszámoljuk az általunk ajánlott lakótélikert várható fűtésigényét.

Szolgáltató csomagunkkal több lehetséges télikert kialakítást dolgozunk ki.  Külön látványtervekkel és részletes árajánlattal. Az önnek legjobban tetsző kialakításról ajándék videót készítünk, aminek a segítségével megbizonyosodhat a legszebb télikert kiválasztásában.

Végezetül szeretném megemlíteni, hogy a Sunwood Professional Winter Garden cégünk a legtöbb európai gyártóval kapcsolatban áll és azok műszaki ismereteivel és tapasztalataival rendelkezik. Megrendelőink szemszögéből nézve nem egy konkrét típusú terméket kínálunk Önnek, amire mindenáron szeretnénk rábeszélni. Cégünk  FA, PVC,  vagy ALUMÍNIUM télikertek kivitelezését is vállalja, az Ön igényeit szem előtt tartva, a kialakításukat tekintve pedig nem is lehet felsorolni mennyi lehetőség közül választhat.

Kérje Prémium szolgáltatásunkat és az otthonában mindent megtudhat leendő télikertjéről!   Prémium csomag igénylése

Találkozzunk Önnél! Sunwood team

Related Posts