Hírek

Construma kiállítás 2016

Sikeres volt a 2016-os Construma kiállítás!

Hosszú idő után újra érezhető volt a vásári hangulat! Volt idő, amikor az utolsó idők gazdasági válságait éltük, és volt idő amikor azt mondták, hogy a weboldalakon minden megtalálható lesz. Vagyis a kiállítások ideje lejárt?…
Mi is sokat gondolkodtunk, idén lesz-e értelme kiállítóként részt vennünk. Addig gondolkodtunk, amíg az utolsó pillanatban már csak a “C” pavilonban maradt helyünk. Viszont utólag nem is bánjuk, mert a kertészeti szakkiállítók között nagyon hasznos napokat töltöttünk. Az érdeklődők sokkal közelebbinek érezték a télikertek kialakítását a kertjükhöz, mint az építőiparhoz.

telikert556

A standunk kialakítása egyszerű és célravezetőnek bizonyult. Projektoros vetítéssel és egy bemutató fal segítségével mutattuk be a lakótélikertek világát. A konkrét látogatói kérdésekre pedig bemutattuk azokat a rendszereket, amiből a legszebb előtetőket, teraszbeépítéseket, pergolákat, üvegfalakat, télikerteket építjük.

telikert347

 

telikert531

Elismerés volt számunkra, amikor egyesek elmondták, hogy miattunk jöttek ki a Construmára. Olvasták a honlapunkat és személyesen is szerettek volna találkozni velünk. Többen komoly szakmai ismeretekkel jöttek tanácsért, esetleg konkrét helyszíni megoldásokat kértek. Természetesen cégünkhöz méltó módon, nem akadt számunkra megoldhatatlan feladat, és azóta több konkrét télikert és pergola projekten dolgozunk a kiállításnak köszönhetően.

A kiállítás még javában tartott, de mi már tudtuk, hogy az idei Construma – a kiállítók és a látogatók számára is – sikeres rendezvényként zárja a kapuit!

Köszönjük az összes látogatónak, aki a Sunwood Professional Winter Garden standját meglátogatta!

Üdvözlettel:
A Sunwood Team és
Pónya Péter Tulajdonos – Ügyvezető

telikert051

 

 

Related Posts