Hírek

Wellis napok Sunwood pergolákkal

A Wellis vásáron is ott voltunk a motoros pergoláinkkal!

Talán az utolsó igazi nyári hétvégén, mindenki előtt nyitva volt a Dabas melletti Wellis gyár csodálatos bemutatóterülete. Az idelátogatók megtapasztalhatták a gyártó cég vendégszeretetét, amit az ingyenes programok csak tovább színesítettek.

20150829_133815

Pergola – Sunwood télikertek

Azok a családosok jártak talán a legjobban, akik a gyerekeket sem hagyták otthon. Volt ott arcfestészet, ugrálóvár, sütögetés, innivaló, és természetesen lubickolás minden mennyiségben. A felnőttek pedig eközben bőséges információt szerezhettek be a Wellis masszázsmedencékről. Miután elfáradtak, kellemes környezetben hűsölhettek a motorosan mozgatható pergolák árnyékában.

20150829_120136

A Sunwood télikerteket gyártó cég képviseletében, a Wellis dabasi kiállító területén egész évben megtekinthetőek és kipróbálhatóak az exkluzív világítással ellátott pergoláink. Azok, akik ezt a program választották, biztosan szép emlékekkel tértek haza. Azoknak pedig, akik még eddig nem jártak a Wellis bemutatóin, csak ajánlani tudom mint, három gyerekes apuka és mint a Sunwood télikerteket gyártó cég tulajdonosa.

További képek itt: Wellis napok – Sunwood pergolákkal

20150829_133846

Pergola – Sunwood télikertek